ESA Grimma d.o.o.

Firma ESA Elektroschaltanlagen Grimma GmbH rastuća je kompanija koja se specijalizirala na razvoj i proizvodnju niskonaponskih razvodnih ormara, električnih sistema za grijanje skretnica u željezničkom saobraćaju, te sigurnu opskrbu energijom u bolnicama. Mi smo njemačka kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u elektroenergetskom sektoru.

Aktivni smo kako u proizvodnji, tako i u planiranju i projektovanju na području cijele Evrope, najviše u njemačkom regionu. Predstavništvo u Sarajevu je otvoreno 2019. godine sa ciljem regrutovanja stručnjaka iz oblasti energetike i elektrotehnike za rad u našoj matičnoj kompaniji u Njemačkoj.

Do sada smo regrutovali veliki broj radnika iz navedenih oblasti, no obzirom da su sva zanimanja iz elektro-struke već nekoliko godina unazad deficitarna u Njemačkoj, potražnja za navedenim kadrom kontinuirano raste, stoga vas pozivamo da ukoliko imate završeno školovanje iz oblasti elektrotehnike (SSS i VSS) i tražite posao u Njemačkoj, ovo je prilika za Vas, javite nam se.


Pratite nas na društvenim mrežama

facebook_icon_512 instagram_icon

 


ESA Grimma Njemačka

http://www.esa-grimma.de

Aktivni oglasi od ESA Grimma d.o.o.

Ništa nije pronađeno

Nažalost ništa se ne podudara s vašim kriterijima pretraživanja. Molim pokušajte opet s nekim drugim ključnim riječima.

Prijava

Registriraj se

Resetiraj lozinku

Unesite svoje korisničko ime i adresu e-pošte. Na vašu adresu e-pošte poslati ćemo vam poruku s poveznicom za kreiranje nove lozinke.

Pretplate

Za pregled informacija o kandidatima, morate biti ili tvrtka ili agencija za zapošljavanje s jednim od naših pretplatničkih paketa. Pretplatite se putem donjeg linka kako biste pristupili informacijama kandidata.